Bloodborne Novinka Bloodborne Kart představen v krátké ukázce

Bloodborne Kart představen v krátké ukázce

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Titul kombinuje legendární Bloodborne se závody.

Reklama

Bloodborne je hrou, která má na světě nemalé procento fanoušků stále čekající na návrat této legendy. Ten se však zatím nekoná a tak různý komunitní tvůrci přichází se svými alternativními řešeními, která mají opět dát hráčům možnost skočit do světa plného děsivých můr, ponurých míst a také smrtících nepřátel. Bloodborne Kart je závodním titulem, který představuje mix mezi legendárním titulem a závodní hrou, což je samo o sobě dosti netradiční kombinace.

Bloodborne Kart představen v krátké ukázce

Těžko představitelná, avšak podle všeho realizovatelná, o čemž se můžete přesvědčit v přiloženém videu. To ukazuje kampaň. Tedy přesněji řečeno střet s bossem otcem Gascoignem. Ten probíhá ve dvou fázích, které se od sebe diametrálně liší. V první totiž musíte svého soka honit, zatímco staví hlavního hrdinu do arény, kde se musí se smrtícím sokem utkat. Bloodborne Kart je ve vývoji na dosud nespecifikované platformy. Stejně tak nemá ani datum vydání, tvůrci jej však bezpochyby v následujících měsících upřesní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama