Blue Reflection nakonec vyjde také na západě
Novinka Blue Reflection nakonec vyjde také na západě

Blue Reflection nakonec vyjde také na západě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Těšit se na ni můžeme už 29. září, bohužel ale nepočítejte s PS Vita verzí.

Reklama

V letošním roce si Gust v rámci projektu Beautiful Girls Festival přichystal pro hráče trojici zajímavých titulů. Najdeme mezi nimi Atelier Firis a pokračování Nights of Azure, ale taky jednu úplně novou značku. Tou je Blue Reflection, odehrávající se v současné době na japonském dívčím gymnáziu. Hra má velice přitažlivou vizuální stránku a tak nás velice těší, že se jej Gust rozhodl prostřednictvím společnosti Koei Tecmo vydat i na západě. Hra se v současnosti v Japonsku prodává ve verzích pro PlayStation 4 a PS Vitu, ale k nám se dostane 29. září v krabicové a digitální podobě pouze na PlayStation 4. Na druhou stranu půjde prostřednictvím Steamu sehnat také pro PC.

Blue Reflection se tedy odehrává na Hoshinomiya Girls' High School, kde se budete muset poprat s osudem studentky Hinako Shirai. Hinako byla velmi nadanou baletkou, ale její kariéra skončila díky tragické nehodě dřív, než se mohla rozjet naplno. Dívka se proto úplně uzavřela před zbytkem světa, ale naštěstí se časem seznámí s doslova kouzelnými dvojčaty Shijouvými. S Yuzu, kterou jejími spolužačky zbožňují pro její veselou a vřelou osobnost, a s Lime, která je o poznání logičtější a taky trochu sobečtější.

Dvojčata Hinako propůjčí sílu Reflektoru, šampiónky, která dokáže manipulovat s tajemnou paralelní dimenzí The Common. Hinako se zde může díky svým představám pohybovat úplně volně a přetvářet krásu tohoto tajemného vesmíru. Brzy ale pochopí skutečné nebezpečí, které na ni a její přátele v The Common čeká. Díky nově vybudovaným vztahům se svými kamarády, získává moc bojovat proti nebezpečí, přicházející s tohoto rozměru a navíc, pokud své poslání dotáhne až do konce, bude si moci nechat splnit jedno přání. Je tak velká šance, že se časem vrátí zpět k baletu.

Koei Tecmo už nyní prozradila bonusy za předběžné objednávky hry Blue Reflection v Evropě. Těmi jsou jako obvykle u Gustu kostýmy. Prvním jsou školní plavky a druhým outfit ve stylu Rorony Frixell z Atelieru Rorona. Dalším bonusem je téma FreeSpace!, kterým můžete změnit vzhled aplikace herní sociální sítě, přes kterou budete komunikovat se svými in-game kamarády. PlayStation Store pak nabízí ještě exkluzivní téma pro konzoli.

Níže se ještě můžete podívat na novou sadu screenshotů, ukazující několik momentek ze školního života a pak artworky hlavní postavy hry Hinako Shirai a jejích nejbližších přítelkyň Yuzuki a Lime Shijou, Shihori Sugamoto a Chihiro Inoue.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama