Bohemia Interactive chystá nové Take On
Novinka Bohemia Interactive chystá nové Take On

Bohemia Interactive chystá nové Take On

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Pozvánka na E3 odhalila, že v Bohemia Interactive pracují na nové hře ze série Take On. Vypadá to, že civilním vrtulníkům můžeme dát sbohem.

Reklama

Take On Helicopters, simulátor civilních vrtulníků od Bohemia Interactive, zaznamenal mezi příznivci simulátorů velký úspěch, a tak se není co divit, že čeští vývojáři pracují na nové hře ze série Take On, přičemž se pozice vedoucího projektu ujal Martin Melichárek.

Zatím je bohužel těžké určit, na co se v Bohemia Interactive zaměřili tentokrát. Text v pozvánce na E3, skrz níž byla hra oznámena, je bohužel značně nejasný.

"Prozkoumejte zjizvenou tvář jiného světa. Cestujte přes skalnatý terén a písčité pustiny, využívejte vaše vozidla na maximum v novém titulu ze série Take On."

Nedá se říct, že bychom z toho byli kdovíjak moudří, což byl nejspíš i záměr vývojářů, kteří mají očividně podobné tajnosti v oblibě. Možností je dost, osobně tipuji zaměření na terénní vozidla v prostředí severní Afriky, i když to klidně může být něco úplně jiného. Pokud máte jiný typ, račte se o něj podělit v komentářích. Každopádně nezbývá než čekat, co odhalí blížící se E3, který začíná za dva týdny v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama