Bohemia Interactive poodhalilo letošní plány pro Armu 3
Arma 3 Novinka Bohemia Interactive poodhalilo letošní plány pro Armu 3

Bohemia Interactive poodhalilo letošní plány pro Armu 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Můžeme se těšit na DLC Marksmen, které představí 7 nových zbraní, na novou mapu nebo na 3D editor. A na bipody!

Reklama

Kreativní ředitel vývoje Army 3 Jay Crowe prostřednictvím nového blogového příspěvku více poodhalil plány na letošní rok. O něčem sice víme už z dřívějška, ale teď máme k dispozici o něco přesnější údaje.

Již brzy nás čeká DLC Marksmen. Dozvěděli jsme se, že zahrne 7 nových zbraní, konkrétně 5 pušek a 2 kulomety. Těšit se můžeme i na nové příslušenství na zbraně, obleky pro ostřelovače, další showcase mise a součásti výcviku v prostředí virtuální reality a na nový multiplayerový mód.

Samozřejmostí jsou i bezplatné novinky, které se nesou především v duchu funkce Weapon Stabilization. Jak už asi tušíte, tahle funkce znamená především nové možnosti zacházení se zbraněmi a dlouho očekávané dvojnožky, nebo bipody, chcete-li. Zlepšení má doznat také umělá inteligence, ozvučení, zacházení s addony a Virtuální arzenál, v němž bude možné zobrazovat vozidla.

Lákavou novinkou je ale především 3D editor. Od dob plánů zveřejněných v loňském roce jsme o něm nic neslyšeli, možná proto, že tehdy šlo očividně spíše o nápad. Nyní ale bylo oznámeno, že editor je ve fázi prototypu a jeho cílem bude představit užitečné prvky spojené s manipulací a umístěním ve 3D při zachování realtivní jednoduchosti původního 2D editoru. Dobrá zpráva je, že editor mají na starosti rodiče skvělého bezplatného přídavku Zeus, programátor Filip Sádovský a designér Karel Mořický, takže je očividně ve velmi dobrých rukou.

V blogovém příspěvku přišla řeč i na novou mapu, kterou by měl představit zatím nepřiblížený datadisk. Nové prostředí bohužel stále zůstává obestřené rouškou tajemství, ale jak se zdá, jeho tvorba zdárně pokračuje. Alespoň se můžeme podívat na koncept nové budovy. Ta nám ale na zásadní otázku, v jakém prostředí bude nová mapa zasazená, nejspíš neodpoví.

V následujících týdnech se můžeme také těšit na další etapu soutěže Make Arma Not War.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama