Bohemia Interactive slaví 15. výročí se slevami a hrami zdarma
Arma 3 Novinka Bohemia Interactive slaví 15. výročí se slevami a hrami zdarma

Bohemia Interactive slaví 15. výročí se slevami a hrami zdarma

Michal Burian

Michal Burian

19

O víkendu si můžete zdarma vyzkoušet Armu 3 nebo si bez dalších investic stáhnout Arma: Cold War Assault (první Operace Flashpoint).

Reklama

Před patnácti lety bylo založeno české studio Bohemia Interactive, které stojí za oceňovanou sérií Arma a surival online akcí DayZ. Společnost byla založena v květnu 1999. První hry jsme se dočkali v roce 2001, šlo o Arma: Cold War Assault (tehdy Operace Flashpoint). Od té doby vytvořila firma přes 15 her a expanzí.

Narozeninové oslavy doprovází Bohemia Interactive hned několika věcmi, během víkendu si můžete zdarma zahrát vojenskou akci Arma 3 a rovněž si ve slevě na Steamu koupit jejich předešlé tituly. Na nedokončené DayZ je sleva rovných 15 procent.

Armu 3 můžete hrát zdarma od 15. do 18. května v rámci Steamu. Přístup budete mít k veškerému obsahu, s výjimkou druhé a třetí epizody singleplayerové kampaně. Pokud se vám hra zalíbí, můžete využít masivní slevy 40 procent.

Zaujmout a potěšit vás rovněž může vydání Arma: Cold War Assault, což je vlastně první Operace Flashpoint vydaná ve spolupráci s Codemasters. Tuhle legendární vojenskou akci/simulátor si můžete zdarma stáhnout na Steamu a vesele se pustit do hraní.

Pokud navíc vlastníte non-Steam verzi Army 2, datadisk Operace Arrowhead nebo jejich DLC, můžete nyní jejich CD klíč aktivovat na Steamu, což vám dané tituly přidá do vaší knihovny. Pravděpodobně jde o první krok k záchraně multiplayeru Army 2 před skonem GameSpy, každopádně můžeme potvrdit, že kódy hry, datadisku i všech tří DLC lze skutečně aktivovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama