Bohemia Interactive spouští Arma 2: Free
Arma 2: Free Novinka Bohemia Interactive spouští Arma 2: Free

Bohemia Interactive spouští Arma 2: Free

Michal Maliarov

Michal Maliarov

17

Přesně dle slibů startuje zdarma hratelná verze vojenského simulátoru Arma 2 <strong>+ Launch trailer</strong>

Reklama

Arma 2: Free obsahuje téměř vše, co její větší kolega, akorát bez příběhové kampaně, HD grafiky a podpory uživatelských módů a addonů. Naopak nám bude umožněno tvořit své vlastní scénáře a mise, nebo si zkoušet tisíce jiných, vytvořených komunitou. Žádná platba, žádné transakce, žádné schované výhody.

Mezi klíčové vlastnosti Arma 2 Free patří:

Vojenská simulace zdarma – autentické válečné situace včetně realistického prostředí, balistiky, průraznosti materiálů a mnoha dalšího.

Zbrojnice zdarma – výběr z více jak 300 zbraní, jednotek a dopravních prostředků pro zemi, vzduch i vodu.

Unikátní multiplayer zdarma – srdcem nové Army je multiplayerový zážitek až pro 50 hráčů na jedné mapě včetně stovek AI vojáků. Chybět nemohou různorodé MP módy od kooperativních misí až po totální válený konflikt.

Dedikované servery zdarma – podpora dedikovaných serverů pro Windows i Linux, možnost hostovat servery kdekoliv a kdykoliv.

Kreativita zdarma – bohatá nabídka šablon misí a mocný vestavěný editor pro SP a MP mise včetně pokročilého skriptování.

Arma 2: Free plně podporuje uživatelské mise a módy z „velké“ Army 2. Více informací včetně přihlášek do bety naleznete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama