Bohemia Interactive vydalo bezplatnou 2D hříčku na motivy DayZ
DAYZ Novinka Bohemia Interactive vydalo bezplatnou 2D hříčku na motivy DayZ

Bohemia Interactive vydalo bezplatnou 2D hříčku na motivy DayZ

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Seznamte se s MiniDayZ, 2D hrou na motivy úspěšného survival MMO od Bohemia Interactive, kterou si lze zdarma zahrát v prohlížeči.

Reklama

V průběhu dnešního dne se v obchodě Bohemia Interactive objevilo odpočítávání, po jehož skončení jsme se měli dočkat zcela nového pohledu na Černarus zamořenou zombiemi, a to zcela zdarma.

Odpočet nakonec vystřídala hra s názvem MiniDayZ. Jde o top-down singleplayrovou 2D hříčku na motivy klasického DayZ, kterou si můžete zahrát v prohlížeči. Očekávejte tedy nutnost zkoumat prostředí a hledat zásoby, samozřejmě se můžete těšit také na konfrontaci se zombiemi a dalšími přeživšími. To všechno v jednoduchém grafickém zpracování, které trochu připomíná populární Project Zomboid.

MiniDayZ si opravdu můžete zahrát zdarma, jen je třeba mít založený účet Bohemia Interactive a poté kliknout na tlačítko "Claim For Free", které ho aktivuje na vašem účtu a tlačítko Play vás poté přesměruje na stránku hry.

Podporované prohlížeče jsou přitom následující:

Windows: Opera v25+, Firefox v32+, Chrome v31+

MacOS: Safari v8.0+, Firefox v32+, Chrome v31+

Linux: Opera v12+ , Firefox v32+

Stojí však za to zmínit, že MiniDayZ není původní projekt Bohemia Interactive, za hrou stojí tvůrci z Ruska a BI očividně plní funkci vydavatele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama