Boj proti démonům a andělům na Zemi i v pekle v podání Devil’s Hunt
Devil’s Hunt Novinka Boj proti démonům a andělům na Zemi i v pekle v podání Devil’s Hunt

Boj proti démonům a andělům na Zemi i v pekle v podání Devil’s Hunt

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V kůži Desmonda rozhodneme o osudu našeho světa. Připojíte se na stranu andělů nebo démonů?

Reklama

Představte si, jak by dnes vypadala série Zaklínač, kdyby tvůrce dobrodružství Geralta, polský autor Andrzej Sapkowski, založil v devadesátých letech herní studio, začal sám vyrábět hry a nečekal na to, až si někdo z herního světa jeho knížek všimne (díky CD Projektu Red). Přesně to udělal jiný polský autor. Spisovatel Paweł Leśniak napsal novelu Równowaga (Equilibrium) o válce mezi anděly a démony, kde na pomezí obou stran stojí muž jménem Desmond. Leśniak poté založil studio a chce tento příběh přivést do herního světa.

Na válku mezi anděly a démony, která se odehrává na Zemi i v samotném pekle, se podíváme prostřednictvím third-preson akce Devil's Hunt, která je naplánovaná na příští rok ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vývoj probíhá v týmu Layopi Game a ochranou ruku nad projektem drží vydavatelská společnost 1C Company.

„Hra je zaměřena na příběh s cestou mezi peklem, moderními Spojenými státy americkými a starobylým městem,“ začal vyprávět šéf vývoje Michał Sadowski pro PC Gamer. Hlavní hrdina Desmond bude stát ve středu konfliktu mezi démony a anděly. Budete si muset vybrat, k jaké straně se přikloní. Těšit se máme na celou řadu lidských a démonických schopností, které budou zapadat do robustního systému dovedností a bojů. Samozřejmě nebude chybět magie, respektive všelijaká kouzla.

„Zaměřujeme se na vnitřní boj Desmonda. Je uprostřed konfliktu, kterému na začátku nerozumí. Démoni i andělé se ho snaží přesvědčit, aby se přiklonil na jejich stranu. K tomu Sadowski dodává, že pracují na hádankách a dalších překážkách. Ty bude muset hráč zdolat, případně se s nimi vypořádat, aby se dostal dál. Jelikož jde o první hru, autoři se zaměřují na představí světa a samotného lore.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama