Boj s démony v gameplay záběrech z Devil's Hunt
Devil’s Hunt Novinka Boj s démony v gameplay záběrech z Devil's Hunt

Boj s démony v gameplay záběrech z Devil's Hunt

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Cesta do pekla a zpět v připravované hack n’ slash akci.

Reklama

V letošním roce na PC, PS4 a Xbox One vyjde nová hack n’ slash akce, ve které budeme cestovat do pekla a zpět. O Devil’s Hunt od polského studia Layopi Games a 1C Entertainment jsme několikrát psali, naposled v září loňského roku, kdy jsme vám z Gamescomu přinesli dojmy z prezentace. Jak vidno, za půl roku vývojáři na projektu zapracovali a dnes ho ukazují v lepší formě prostřednictvím devatenáctiminutového videa s likvidací různých démonů za pomoci démonických schopností hlavního hrdiny.

V Devil's Hunt hrajete za Desmonda, může, který ztratil úplně všechno a musí se v pekle vypořádat se samotným Luciferem. Jakmile se tak stane, stojí Desmond ve středu konfliktu mezi démony a anděly. Budete si muset vybrat, k jaké straně se přikloníte. „Stanete se katem, jehož rozhodnutí a činy mají vliv na válku andělů a démonů. Cestujte do pekla, Jeruzaléma a Miami a změňte osud samotného lidstva,“ láká na titul tiskoví zpráva.

Devil's Hunt je založena polském bestsellerovém románu Equilibrium od Pawela Leśniaka. Právě Leśniak založil studio Layopi Games a se zhruba padesátičlenným týmem hodlá své dílo přenést na počítače a konzole současné generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama