Boj s děsivými šelmami v God Eater 3
God Eater 3 Novinka Boj s děsivými šelmami v God Eater 3

Boj s děsivými šelmami v God Eater 3

Michal Burian

Michal Burian

Šelmy Aragami zpustošily Zemi, hranice mezi světlem a temnotou nikdy nebyla tak tenká + God Eater: Resonant Ops pro mobily.

Reklama

Společnost Bandai Namco Entertainment oznámila pokračování série God Eater. Třetí díl vyjde celosvětově v dosud nespecifikovaném termínu na domácí konzole (nebylo upřesněno na které). Oznámení doprovází trailer a krátký popisek.

V God Eater 3 není Země taková, jak ji známe. Zpustošily ji děsivé šelmy Aragami, které žijí jen proto, aby konzumovaly a dláždily cestu zkázy a bídy. Šelmy musí zastavit elitní skupina hrdinů známá jako God Eaters. Jde o jednotlivce, kterým byla svěřena schopnost ovládnou mocné nové God Arcs, speciální zbraně, které jsou schopné zabít tato monstra. V tom se ale objevuje další problém, hranice mezi světlem a temnotou nikdy nebyla tak tenká.

God Eater 3 není jediné oznámení. Současně Bandai Namco prozradili, že pro Android a iOS chystají ještě God Eater: Resonant Ops. Jde o seguel God Eater 2: Rage Burst, který je plnohodnotným JRPG a slibuje skvělý příběh, včetně prologu, který pomůže nováčkům se zorientovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama