Boj s naštvaným trollem v God of War
God of War Novinka Boj s naštvaným trollem v God of War

Boj s naštvaným trollem v God of War

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4

Přes pět minut nových gameplay záběrů. Uvidíte boj s naštvaným trollem, průzkum prostředí a mnoho dalšího.

Reklama

Severské dobrodružství Krata a jeho syna se nezadržitelně blíží. Fanoušci konzolí PlayStation 4 začínají odpočítávat dny a Sony přitápí pod kotlem natěšenosti. Dnes prostřednictvím téměř šestiminutového videa, které ukazuje spoustu nových gameplay záběrů.

V novém God of War pochopitelně nemůže chybět troll, bytost severské mytologie, jež ztělesňuje přírodní síly nebo magii. Trollové mají velký odpor vůči lidem a bohům, což znamená, že to s nimi náš hlavní hrdina nebude mít vůbec jednoduché. Ostatně právě to ukazuje nové video z hraní. Než se přesuneme k dalším záběrům, tak trollové v God of War nebudou generickými nepřáteli, každý troll má mít jedinečný plnohodnotný charakter. Každý troll má vypadat jinak, bojovat jiným způsobem a má vlastní jméno.

Ve videu dále vidíme průzkum prostředí, dotěrné vlky, lezení po skále či interakci mezi Kratem a jeho synem.

Videem dnes nekončíme. Dozvěděli jsme se ještě, že God of War je inspirováno hardcore RPG titulem Bloodborne, konkrétně si z něho tvůrci vzali příklad při vytváření světa. Jak víme z dřívějška, v God of War nebude otevřený svět, místo toho se dočkáme rozsáhlých lokalit, které bude spojovat rozcestník a my je budeme moci volně prozkoumávat. V každém regionu budou nejen hlavní úkoly, ale i vedlejší mise. Vývojáři tvrdí, že vedlejší obsah má stejnou kvalitu jako ten hlavní. Navíc v každé oblasti lze najít řadu skrytých míst.

Doporučujeme: Přečtěte si naše preview s dojmy z hraní nového God of War

Postupně se máme podívat do devíti různých zemí ze stromu Yggdrasil, jenž podle norské mytologie spojuje světy svými větvemi. Jednotlivé země mají nabídnout rozmanité prostředí s výraznými rysy. O jaké země jde? Midgard, Helheimu, Alfheimu, domov elfů a mnoho dalších, o nichž v současné době nechtějí lidé ze studia Sony Santa Monica mluvit.

God of War vychází 20. dubna na PlayStation 4 s českými titulky. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, kde jako dárek získáte set dvou skleniček a DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama