Boj se zimou a Captain Spirit v druhé epizodě Life is Strange 2
Life is Strange 2 Novinka Boj se zimou a Captain Spirit v druhé epizodě Life is Strange 2

Boj se zimou a Captain Spirit v druhé epizodě Life is Strange 2

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Jak bude příběh bratrů Diazových pokračovat?

Reklama

Útěk bratrů Diazových do Mexika bude pokračovat 24. ledna. V tento den pro počítače, PlayStation 4 a Xbox One vyjde druhá epizoda Life is Strange 2 s názvem Rules (česky Pravidla).

Sean a Daniel mají za sebou tragický incident v Seattlu a projevení podivných nadpřirozených schopnosti. V patách jim je policie a oni tentokrát musejí bojovat se zimou. Navíc stav Daniela se stále zhoršuje. Starší Sean se tak rozhodne vzít vše na sebe a vydávají se na cestu do domu prarodičů, kde by mohli najít útočiště a odpočinout si. Na místě se setkají se sousedem Chrisem Eriksenem, mladým chlapem, jenž věří, že má podobné schopnosti jako Daniel. Společně budou mít tu čest s Chrisovým superhrdinským alter egem, kapitánem Spiritem (v originále Captain Spirit).

Na jednu stranu bude mít Sean radost, na druhou stranu musí dohlédnout na to, aby Daniel dodržoval pravidla, na nichž se dohodli: že nebude použít své schopnosti a nikomu o nich neřekne. Dokáže mladší z dvojice dodržet pravidla a neohrozit jejich cestu do Mexika?

„Reakce na první epizodu byla fantastická a bylo skvělé číst všechny komentáře a zpětnou vazbu od hráčů. Spousta lidí si zamilovala Seana a Daniela, a to jsou teprve na začátku své cesty,“ poznamenal Michel Koch, spoluautor Life is Strange 2 a připomněl, že odložili vydání druhé epizody, aby zajistili potřebnou kvalitu.

Přečtěte si recenzi první epizody od Martina Cvrčka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama