Boje ve starověkém Egyptě v podání rogue-lite střílečky Immortal Redneck
Novinka Boje ve starověkém Egyptě v podání rogue-lite střílečky Immortal Redneck

Boje ve starověkém Egyptě v podání rogue-lite střílečky Immortal Redneck

Michal Burian

Michal Burian

3

Náhodně generované dungeony v masivních pyramidách. Nejprve pro PC, Mac a Linux, později na konzole.

Reklama

Malé španělské nezávislé studio Crema na 25. dubna letošního roku pro PC, Mac a Linux (PS4 a Xbox One verze později) připravuje rogue-lite first-person střílečku Immortal Redneck, která nás zavede do Egypta.

V tomto fascinujícím světě tráví hlavní hrdina dovolenou, jednoho dne se mu stane vážná nehoda. Po probuzení zjistí, že je mumifikován v sarkofágu a nachází se ve starověkém Egyptě. Musí zjistit, jak se odtud dostat, co se stalo při nehodě a proč se vlastně objevil ve starověkém Egyptě. Odpovědi nalezne uvnitř třech pyramid, které střeží nebezpeční nepřátelé.

Každá z trojice masivních pyramid obsahuje náhodně generované dungeony. Pokaždé je pyramida trochu jiná a hlavně obsahuje jiné sady nepřátel a bossů. Během svého dobrodružství si budete moci vybrat z devíti hratelných postav rozdělených do tříd. Každá třída má své vlastní rysy a vlastnosti, včetně kompletního stromu dovedností, který vám umožní vylepšovat svého hrdinu a odemknout různé schopnosti, stejně tak vybrat až z 50 všelijakých zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama