Bojovka Dead or Alive Xtreme 3 by mohla vyjít na západě
Dead or Alive Xtreme 3 Novinka Bojovka Dead or Alive Xtreme 3 by mohla vyjít na západě

Bojovka Dead or Alive Xtreme 3 by mohla vyjít na západě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7

Fanoušci navíc mohou hlasovat, které postavy se nakonec do hry dostanou.

Reklama

Před časem jsme vás informovali o nově chystané bojovce Dead or Alive Xtreme 3. Z rozhovoru s producentem hry Yosuke Hayashim v časopise Famitsu se dovídáme, že vyjde ve dvou verzích: pro PlayStation 4 jako Dead or Alive Xtreme 3: Fortune a jako Dead or Alive Xtreme 3: Venus pro PS Vitu.

Kromě toho Hayashi také uvedl, že se Dead or Alive Xtreme 3 bude prodávat pouze v oblasti Asie, včetně Japonska. Ale bude-li poptávka po titulu dostatečně velká, mohou vydat upravenou verzi hry také v Severní Americe (a pravděpodobně také v Evropě, ale v textu se vysloveně uvádí pouze Severní Amerika).

Hru pohání Soft Engine 2.0 a PS Vita verze bude využívat vlastní Soft Engine Lite, který dovoluje využít další herní prvky, jako je dotykový panel a gyroskopický senzor.

Pokud vás bavilo trávit další čas se svými oblíbenými postavami, nabízí podle slov producenta Extreme 3 daleko více možností než v předchozích dílech. Přidány byly různé prémiové prvky pro hráče, kteří se budou plně věnovat pouze jedné postavě, a k dispozici bude také fotografický režim.

Ve hře se ale neobjeví úplně všechny ženské charaktery. Dnes 20. srpna uvolnila společnost Koei Tecmo vlastní témata, na kterých se představuje všech 15 hrdinek a 9 nejstahovanějších postav se nakonec dostane do hry. Najdete zde kompletní sestavu: Lisa, Honoka, Helena, Rachel, Mila, Momiji, Nyotengu, Hitomi, Lei Fang, Kasumi, Tina, Ayane, Marie Rose, Kokoro a Christie. A pokud se vaše oblíbenkyně do výsledného výběru nedostane a vy budete doufat, že se časem objeví ve formě DLC, tak na to můžete rovnou zapomenout. Yosuke Hayashi totiž uvedl, že do budoucna neexistují žádné plány pro vydávání dalších postav ve formě stahovatelného obsahu. "Hlasování" končí v pondělí 9. září v 23:59 JST a výsledky budou oznámeny na Tokyo Game Show v období od 17. do 20. září na stánku Koei Tecma.

Vy se ještě můžete podívat na nově spuštěné oficiální stránky hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama