Bojovka Indivisible vychází v říjnu
Novinka Bojovka Indivisible vychází v říjnu

Bojovka Indivisible vychází v říjnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podívejte se na nový trailer a úvodní film.

Reklama

Vývojáři z Lab Zero Games před několika roky vytvořili úspěšnou bojovku Skullgirls, které se ve finále prodalo více než milion kopií. Teď představují novou bojovku, doplněnou o různé mechaniky v reálném čase jménem Indivisible, která vychází v Evropě fyzicky i digitálně pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC 11. října. Poté bude následovat Switch verze, ale 505 Games ještě neoznámili, kdy se hra na konzoli od Nintenda dostane.

Na Steamu jsou předobjednávky už spuštěny a za dřívější nákup dostanete několik bonusových předmětů jako je Ajnin mazlíček tapír Roti, který vás bude všude sledovat na dobrodružství za záchranou světa Loky, a exkluzivní skiny pro postavy, inspirované hrami studia Valve (třeba Portalová Cube).

Indivisible se odehrává ve fantastickém světě a nabídne desítky hratelných postav, bohatý příběh a herní principy, které se velmi lehce naučíte, ale bude obtížné v nich excelovat. Hlavní hrdinkou je tomboy Ajna, kterou vychovává její otec na pokraji venkovského města. Jenže při útoku na její domov se v ní probudí tajemná síla.

Obrovský fantasy svět hry, postavy a na estetice založený design jsou inspirovány různými lidskými kulturami a mytologiemi. Během Ajniny pátrání se setkáte s mnoha inkarnacemi známých osobností. Ty do sebe Ajna dokáže vstřebat a využít jejich potenciál v boji. Těchto inkarnací je ve hře mnoho a každá má vlastní příběh a osobnost. Díky nim se Ajna dozví více o cizích zemích, o sobě, o světě v němž žije a co je nejdůležitější také o tom, jak ho zachránit.

Zdroj: 505 Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama