Bojovka Injustice 2 v polovině května
Injustice 2 Novinka Bojovka Injustice 2 v polovině května

Bojovka Injustice 2 v polovině května

Michal Burian

Michal Burian

3

Kultovní postavy ze světa DC se hlásí o slovo.

Reklama

Netrpělivě čekáte na další bojovku od tvůrců Mortal Kombat? Nebudete čekat dlouho. Připravované Injustice 2 od NetherRealm Studios vyjde 16. května letošního roku. Datem vydání nejprve na Twitteru škádlil šéf Ed Boon, zveřejnil obrázek, na kterém bylo "i2.05.16.17." Společnost Warner Bros později potvrdila, že Injustice 2 dorazí na pulty obchodů 16. května 2017 ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One.

Původní Injustice vyšlo nejprve na PS3, Xbox 360 a Wii U. Stalo se tak 19. dubna 2013. PS4, Xbox One a PC verze následovaly 12. listopadu 2013. V současné době nevíme, zda si Injustice 2 zahrají i majitelé počítačů.

Injustice 2 navazuje na svého úspěšného předchůdce a rozvádí jeho koncept více do hloubky. Každá bitva zde formuje vás i vaši postavu. V průběhu hry budete nacházet unikátní vybavení, pomocí kterého si budete kultovní postavy z DC světa upravovat k obrazu svému. A to nejen vzhled, ale také bojové chvaty a schopnosti.

Mezi potvrzenými postavami jsou: Aquaman, Atrocitus, Batman, Blue Beetle, Deadshot, The Flash, Gorilla Grodd, Harley Quinn, Supergirl, Superman a Wonder Woman.

Injustice 2 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama