Bonusová zombie mapa The Giant z Call of Duty: Black Ops 3 v traileru
Novinka Bonusová zombie mapa The Giant z Call of Duty: Black Ops 3 v traileru

Bonusová zombie mapa The Giant z Call of Duty: Black Ops 3 v traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Mapa The Giant, předělávka zombie mapy Der Riese z Call of Duty: World at War, bude k dostání ve všech speciálních edicích hry.

Reklama

Letošní Comic-Con přináší další ovoce v podobě dodatečné dávky zombií z Call of Duty: Black Ops 3 od Treyarchu. Po představení samotného zombie módu nazvaného Shadows of Evil tu máme trailer z bonusové mapy The Giant. Na Comic-Conu byl prezentován už před pár dny, terpve nyní se ale Treyarch uráčil ke zveřejnění videa pro celý svět.

The Giant je předělávkou klasické mapy Der Riese, kterou si můžete pamatovat ze čtvrtého a zároveň posledního DLC pro Call of Duty: World at War (na PC byla tehdy DLC ještě zdarma a přicházela formou patchů). Opět tedy půjde o nacistickou továrnu vybavenou například strojem Pack-A-Punch Machine, jenž je schopný vylepšovat vaše zbraně. Chybět nebude ani čtveřice klasických hrdinů, tedy Dempsey, Nikolai, Richtofen a Takeo.

Mapa bude k dispozici ve všech speciálních edicích hry, takže nejen v obří Juggernog edici, ale i v tradiční Hardened edici a Digital Deluxe edici. Zatímco Hardened edice zahrne steelbook a karty s koncepty devíti specialistů, Digital Deluxe se pochlubí Season Passem, soundtrackem hry a dva Personalisation Packy, které nabízí skiny na zbraně a vybrané příslušenství v multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama