Borderlands 3 dostane první přídavek
Borderlands 3 Novinka Borderlands 3 dostane první přídavek

Borderlands 3 dostane první přídavek

Michal Jonáš

Michal Jonáš

26
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nová lokace, noví nepřátelé a nový boss. Zdarma!

Reklama

Ještě před vydáním Borderlands 3 vývojáři z Gearbox Software prohlásili, že plánují širokou podporu této hry již záhy po vydání skrze rozmanité stahovatelné přídavky. A už to máme první z nich. Hned příští měsíc říjen dorazí na všechny platformy (konkrétní datum zatím nebylo oznámeno) zcela nové dobrodružství Borderlands 3: Bloody Harvest DLC.

 

Borderlands 3 dostane první přídavek

 

Abyste se k novému přídavku ve hře dostali, budete muset nejdříve opustit Pandoru, takže musíte mít již odemčenou kosmickou loď Sanctuary III. Tvůrci se dušují, že je to jen první vlaštovka nadcházející široké podpory hry skrze nový a bezplatný obsah. Na vašich eskapádách po galaxii totiž budete potkávat nové strašidelné nepřátele ve stylu Halloweenu a právě tito protivníci mají být klíčem k objevení úplně nové lokace.

 

Borderlands 3 dostane první přídavek

 

Za hledání a likvidování těchto netvorů obdržíte látku zvanou Hecktoplasm, s jejíž pomocí stvoříte svého nového mazlíčka: strašidelného dinosaura Maurice (šklebí se na vás na titulním obrázku), jež bydlí na palubě lodi.

 

Borderlands 3 dostane první přídavek

 

Nová lokace má stejný název Bloody Harvest a obývají ji podivná stvoření inspirovaná Halloweenem, jako např. létající netopýří dýně zvané Rakk-O'-Lanterns. Po nové lokaci a nových nepřátelích přijde na scénu i nový bossák. Není to ani Míra, ale ani nic, co jste ještě neviděli. V původní hře existuje boss Captain Traunt, jakožto gigantický maliwanský voják v pancéřovém brnění.

 

Borderlands 3 dostane první přídavek

 

Nyní se tento boss vrací v trochu jiné podobě umrlčího kostěje ve skafandru pod novým jménem Captain Haunt. Hlavní odměnou za hraní nového dobrodružství budou různé nové převleky a designy zbraní i handheldu Echo. Nemá chybět ani nějaká ta legendární kořist s dvojicí nových zbraní a jedním novým štítem a typem granátů.

Je docela možné, že nový přídavek dorazí nejpozději na 22. října, protože ten samý den se na Steamu objeví varianta minulého dílu Borderlans 2 pro virtuální realitu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama