Borderlands 3 vyjdou v září a nabídnou čtyři nové lovce a časovou exkluzivitu na Epicu
Borderlands 3 Novinka Borderlands 3 vyjdou v září a nabídnou čtyři nové lovce a časovou exkluzivitu na Epicu

Borderlands 3 vyjdou v září a nabídnou čtyři nové lovce a časovou exkluzivitu na Epicu

Michal Burian

Michal Burian

40
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Opět v tom hraje roli Epic Games Store, ale nejde o roční exkluzivitu.

Reklama

Gearbox dnes světu naplno představil Borderlands 3, pokračování komiksové střílečky. Hra vyjde 13. září letošního roku na PlayStation 4, Xbox One a pro PC přes Epic Games Store. Na jiných prodejních platformách (pravděpodobně Steam) se objeví v dubnu 2020. Potvrdily se tak spekulace o časové exkluzivitě pro nepopulární obchod od autorů battle royale hitu Fortnite.

Hlavním nepřítel v Borderlands 3 jsou Calypso Twins (dvojčata) s úmyslem sjednotit všechny klany banditů. V tom jim budou snažit zabránit Vault Hunters. Zejména potom čtyři nový lovci: Moze, Amara, FL4K a Zane. Každý hrdina reprezentuje odlišnou třídu a má jedinečnou hratelnost a schopnosti. Kupříkladu Zane je v podstatě Borderlands verze Batmana, zatímco FL4K je nový Beastmaster a Amara zase The Siren. Se všemi čtyřmi se seznámíte v traileru níže.

Zajímavě zní přizpůsobení hry, kdy systém v kooperaci automaticky upraví úroveň nepřátel závislosti na levelu každého hráče. Bez ohledu na level a progres v misi se může každý hráč připojit do kterékoliv hry a užít si rozmanitý příběh.

Vraťme se ještě k exkluzivitě pro Epic Games Store, takto ji komentovali přední představitelé 2K Games a Gearbox Software: „Našim cílem je kromě poskytnutí nejzajímavějších a nejpodmanivějších herních zážitků také přijetí nových distribučních platforem, které přispějí k našemu úsilí o zvýšení popularity Borderlands 3,“ řekl David Ismailer, prezident 2K. Randy Pitchford, generální ředitel Gearbox Software, řekl, že všechna práva na vydání Borderlands 3 jsou v rukou 2K / Take-Two, kteří rozhodují o všem, včetně ceny nebo distribuce. „Všechny dotazy týkající se těchto věcí prosím směřujte do 2K,“ dodal.

Borderlands 3 se budou prodávat ve standardní edici, Deluxe edici, Super Deluxe edici a ve sběratelské Diamond Loot Chest edici, která obsahuje repliku Diamond Loot Chest, látkovou mapu galaxie nebo figurky z Borderlands, včetně čtyř nových lovců a Calypso Twins. Jinak jsou v plánu čtyři DLC a zahrnou nový příběh, mise a výzvy.

Hru můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama