Borderlands franšíza pod útokem „review bombingu“ na Steamu
Borderlands 3 Novinka Borderlands franšíza pod útokem „review bombingu“ na Steamu

Borderlands franšíza pod útokem „review bombingu“ na Steamu

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

41
Platformy Windows PC

PC hráčům se totiž nelíbí časová exkluzivita na Epic Store pro nejnovější díl.

Reklama

Nové informace a články k nedávno oznámenému Borderlands 3 se objevují každý den. Ani dnešek tak nebude výjimkou. Před pár dny jsme vydali článek, ve kterém jsme vás informovali o půlroční časové exkluzivitě této hry pro nepříliš pozitivně přijímaný Epic Games Store. Pod tímto článkem se odehrála vášnivá diskuze čítající téměř 40 komentářů. Takový zájem může závidět i kdejaká recenze. Naši čtenáři však nejsou jediní, kteří se rozhodli dát najevo svůj názor.

Toto téma totiž zasáhlo velkou skupinu PC hráčů a zastánců Steamu takovou měrou, že začali vydávat negativní uživatelské recenze na všechno, co je s Borderlands franšízou spojené. Tento „review bombing“ zasáhl dokonce i titul Tales from Borderlands, který svého času vytvořilo studio Telltales. Na druhou stranu se tu našli i tací, kteří začali s touto vlnou negativity bojovat. Zároveň se tak zvýšil i počet pozitivních recenzí, které se snaží alespoň vyvážit ty nenávistné.

Borderlands 3 vyjdou 13. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na Steamu se bude hra prodávat až v dubnu 2020. Předobjednat můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama