Boston naléhá na Sony
Novinka Boston naléhá na Sony

Boston naléhá na Sony

David Bernard

David Bernard

6

Starosta Bostonu chce Sony na PAX East.

Reklama
Boston naléhá na Sony

Společnost Sony za poslední dobu zrušila účast na několika významných výstavách a konferencích, mezi kterými byly mimo jiné GDC a PAX East. Důvodem jsou obavy z možnosti rozšíření koronaviru, který již od prosince sužuje pevninskou Čínu. Bostonský starosta Marty Walsh, není spokojen s absencí Sony na události PAX East, která se v jeho městě koná. Dokonce napsal dopis Kenichiro Yoshidovi, presidentu Sony, ve kterém žádá o opětovné zvážení rozhodnutí. Obsah dopisu poukazuje na fakt, že riziko kontaktu s virem je v Bostonu extrémně nízké. Ve městě byl nahlášen pouze jeden případ nákazy a pacient se momentálně zotavuje v domácí péči.

"Tyto obavy pouze posilují škodlivé stereotypy, které se generace asiatů snažily usilovně odstranit. Spouštějí naše nejhorší impulsy: na celé skupiny lidí pohlížíme s podezřením, uzavíráme se a přicházíme o možnosti a kontakt, které naše město poskytuje. Jako velká mezinárodní společnost, máte příležitost jít příkladem. Jako vůdce v oblasti technologií můžete ukázat, že jste motivování fakty, ne strachem." Napsal Walsh v dopise. K dnešnímu datu bylo ve Spojených státech amerických nahlášeno 35 případů nákazy koronavirem. Nikdo z nakažených nezemřel. Pořadatelé PAX East přislíbili rozšířené sanitární a úklidové služby.

Hlavním trhákem Sony, měla být hratelná demoverze dlouho očekávaného The Last of Us Part II. Veřejnost by si hru mohla poprvé vyzkoušet. Z důvodu absence Sony si ale zájemci budou muset nejspíše počkat až do data vydání, které je stanoveno na 29. května 2020. PAX East probíhá od 27. února do 1. března. Sony na svém rozhodnutí zatím stále trvá.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=II5UsqP2JAk[/embed]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama