Sony ruší účast na GDC a PAX East
Novinka Sony ruší účast na GDC a PAX East

Sony ruší účast na GDC a PAX East

Johny

Johny

13

A zase ten koronavirus.

Reklama

Před necelým týdnem jsme psali o tom, že Sony Entertainment se objeví na akci PAX East, kde veřejnost bude mít například možnost si zahrát The Last of Us 2. Plány se ale změnily kvůli obav z koronaviru, a tak Sony oznámilo, že se letos události v Bostonu nezúčastní. Později přišla od Sony další zpráva o tom, že nedorazí ani na GDC v San Franciscu.

Webu gameindustry.biz představitelé Sony řekli následující: "Rozhodli jsme se zrušit naši účast na konferenci Game Developers Conference kvůli rostoucím obavám spojeným s COVID-19 (také známý jako koronavirus). Cítili jsme, že to byla nejlepší možnost, protože situace související s virem a globální cestovní omezení se mění každý den. Jsme zklamaní, že jsme zrušili naši účast, ale zdraví a bezpečnost naší pracovní síly je naším největším zájmem. Těšíme se na budoucí účast na GDC."

Sony ale tentokrát není samotné, které se na GDC nedostaví. Facebook, který se zde chtěl věnovat Oculus VR oznámil, že kvůli ochraně zdraví zaměstnanců a vývojářů se akce také nezúčastní.

"Z důvodu ochrany zdraví a bezpečnosti našich zaměstnanců, našich partnerů a komunity GDC se Facebook letošní Game Developers Conference nezúčastní kvůli vyvíjejícím se zdravotním rizikům spojeným s COVID-19,“ oznámil mluvčí společnosti Facebook. "Stále se chystáme sdílet oznámení, která jsme pro tuto show naplánovali, prostřednictvím videí, online QnA a dalšími způsoby. V nadcházejících týdnech plánujeme vzdáleně pořádat i setkání s partnery GDC."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama