Bravely Second startuje v Evropě 26. února
Novinka Bravely Second startuje v Evropě 26. února

Bravely Second startuje v Evropě 26. února

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Koupit si budete moci standardní nebo sběratelskou deluxe edici.

Reklama

Společnost Nintendo of Europe oznámilo příjemnou zprávu pro fanoušky hry Bravely Default. Její pokračování Bravely Second: End Layer vychází v Evropě 26. února 2016. Kromě standardní verze bude k dispozici také sběratelská deluxe edice obsahující navíc originální soundtrack, mini figurku Agnes a deluxe artbook.

Příběh hry je opět zasazen do světa zvaného Luxendarc. Odehrává se několik let poté, co jej Warriors of Light zachránili před úplnou krizí. Opět se zde setkáme s Agnes Oblige, která se po období bojů stala představenou řádu Crystal Orthodoxy. Veškerou svou energii vložila do vybudování míru v knížectví Eternia, ale při slavnostním podpisu mírové smlouvy, která vznikla vyvrcholením jejích snah, je unesena.

Ve hře máte na výběr čtveřici povolání. Valkyrie jsou vyloženě ofenzivní třídou povolání, které napadnou nepřítele ze vzduchu a utečou. Ve své podstatě jsou velmi silné a rády používají v boji oštěpy.

Dalším povoláním je Performer. Jde o zpěváky, kteří podporují zbytek skupiny zpěvem písní tím, že vylepšují statistiky útoků, obrany nebo BP. Vzhledem k jejich hlavní úloze podpory dalším členům skupiny, jsou obzvláště ceněny Superstar, které dokáží podpořit více než jen jednu schopnost.

Time Mage dokáží během bitev kontrolovat tok času ve svůj prospěch. Tyto postavy jsou schopny lépe léčit celou skupinu současně a zasazovat nepřátelům různá poškození. Jejich zbraní je hůlka.

Red Mage dokáží používat bílou a černou magii. To z nich dělá určitou hybridní třídu, která je využitelná při léčení, pro obranu, stejně tak pro podporu i způsobování újmy nepřátelům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama