Brazilská ratingová společnost ohodnotila Bioshock: The Collection
BioShock Novinka Brazilská ratingová společnost ohodnotila Bioshock: The Collection

Brazilská ratingová společnost ohodnotila Bioshock: The Collection

Jan Kalný

Jan Kalný

13

Kolekce všech dílů má údajně vyjít na PC, PS4, PS3, Xbox One a Xbox 360.

Reklama

A je to tu zase. Ratingová společnost něco prokecla. Nelze ovšem říct, že bychom si my nebo ostatní hráči stěžovali. Zvlášť když jde o Bioshock: The Collection - kolekci, která by měla obsahovat všechny díly a která vyjde na PC a současnou i minulou generaci konzolí. Alespoň tak to zní na stránkách The Brazil Advisory Rating Board.

Aktuálně je to ale všechno, co o této edice víme. Nutno ovšem dodat, že může tato edice sloužit jako skvělý můstek pro další díl série (koneckonců víme, že série stále žije), tudíž si budou moci celou sérii užít i hráči na nových konzolích, na které se žádný z dílů nedostal.

Není to ovšem poprvé, co o této kolekci slyšíme. Už v září minulého roku se jihoafrický obchod prokecl, že by tato edice měla vyjít. Sice bylo řečeno, že vyjde na konci listopadu 2015, což se nestalo, ale jak to tak vypadá, s tím, že kolekce vyjde, nebyl tak úplně mimo.

Šance, že Bioshock: The Collection vyjde, se ale s tímto ohodnocením razantně zvýšila. Je tak dost možné, že se v následujících měsících dočkáme oficiálního oznámení. Téměř s jistotou můžeme říct, že by edice měla u většiny hráčů úspěch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama