Breathedge v plné verzi vyjde koncem února
Novinka Breathedge v plné verzi vyjde koncem února

Breathedge v plné verzi vyjde koncem února

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vydejte se přežívat do vesmíru s nesmrtelnou slepicí.

Reklama

Je tomu již dva roky a půl, co do předběžného přístupu na Steamu dorazila zajímavá hra od RedRuins Softworks a vydavatelů z HypeTrain Digital s názvem Breathedge.

Premisa tohoto projektu je poměrně jednoduchá. Ocitnete se v roli prostého chlápka jménem Man (Muž), který nese popel svého dědečka na galaktický pohřeb, avšak situace se mu zkomplikuje, jelikož se ocitne uprostřed prapodivného spiknutí, kdy pohřební vůz ztroskotá uprostřed ničeho.

Náš hlavní protagonista se tedy musí pokusit přežít, což ve vesmíru není žádná sranda, jelikož vám hrozí udušení, zmrazení, spálení či deprese.

Navíc si musíte dávat pozor i před úrazem elektrickým proudem při vytváření různých udělátek. Avšak k dispozici budete mít elektroizolační pásku, takže to budete mít aspoň o trochu lehčí, kdy vám navíc společnost může dělat nesmrtelná slepice.

Titul od svých počátků ušel poměrně pěkný kus cesty, kdy se pomalu nachýlil čas na vydání plné verze, která dle nového launch traileru (níže) dorazí už 25. února na Steam a Epic Games Store.

Kromě označení 1.0 se s tímto vydáním do hry podívají poslední tři kapitoly hry, kde naleznete i nějaké nové kusy vybavení a prostředky pro jejich vyrobení.

Dobré zprávy se týkají i konzolové verze, kdy autoři dokončili porty hry pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Prozatím není jasné, zda tyto varianty dorazí společně s PC verzí, avšak autoři by nám měli dát brzy vědět.

Nicméně již nyní je jisté, že se v budoucnosti hráči dočkají ještě malého příběhového rozšíření, které bude dostupné zdarma všem.

Aktuální cena hry je 24,99 eur (645 Kč) na Steamu, kde si ji můžete ještě před vydáním zakoupit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama