Brian Wheeler z Bethesdy se rozpovídal o mapě a soubojích v TES: Online
Novinka Brian Wheeler z Bethesdy se rozpovídal o mapě a soubojích v TES: Online

Brian Wheeler z Bethesdy se rozpovídal o mapě a soubojích v TES: Online

Jan Kalný

Jan Kalný

48

Brian Wheeler, který má na svědomí PvP část v připravovaném The Elder Scrolls: Online se rozpovídal o mapě, soubojích a dalších částech hry.

Reklama

První otázka na fórech Elitist Jerks byla směřovaná na rozlehlost mapy. Na to Brian Wheeler odpověděl následovně. “Cyrodiil je strašně, strašně obrovský! Pěšky vám to vezme 20 až 30 minut přejít ze shora dolu.” Jinde udal, že Cyrodiil bude až nápadně podobný tomu, jak vypadal v Oblivionu, přičemž na otázku džunglí a proměny za dob Tibera Septima pouze odpověděl, že všechno bude popsáno v knížkách.

Další z otázek směřovala na kooperativní hraní kampaně. “V betě jsme používali pouze úsek trvající asi 48 hodin, ale v plné hře odhadujeme dobu na 3 měsíce. Díky tomu máme možnost něco změnit v závislosti na tom, co hráči potřebují. Jestli dát další úsek nebo nastavit kampaně pro konkrétní level postavy. Kampaň je velmi flexibilní a dáváme si velký pozor na to, co hráči chtějí. O nic menší podstatnou částí je skill. V normální Elder Scrolls hře střelíte do hlavy lukem, použijete silné útoky, vykryjete ostatní útoky a uhnete ve správný čas. V Elder Scrolls Online budete mít šanci své schopnosti ukázat také,” pokračoval Wheeler.

“Můžete blokovat útoky, uhýbat nebo se plížit jak je libo. Je zde tuna šancí pro úhyb silnému úderu a zasadit svůj vlastní! Proto také díky speciální místnosti zkoušíme a studujeme odezvu a lagování.”

Mimo to Wheeler prozradil, že v závislosti na vašich schopnostech budete dostávat ranky a tak se každý dozví, jestli jste člověk, na kterého by si měl troufnout jen málokdo, nebo padavka bez šance. Pokud vás ale zajímá více, doporučujeme navštívit výše zmíněné fórum, na kterém je daleko více otázek a odpovědí.

Tak co, těšíte se? The Elder Scrolls: Online vyjde totiž už začátkem příštího roku pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama