Brink bez otevřené bety
Brink Novinka Brink bez otevřené bety

Brink bez otevřené bety

Michal Burian

Michal Burian

3

Richard Ham z tvůrčího celku Splash Damage řekl, že neplánují zpřístupnit betatestování očekávané first-person střílečky Brink. Důvodů mají hned několik.

Reklama

Ham kolegům z NowGamer vystřelil, že Splash Damage chce hru vyladit v uzavřených betatestech, než otevřít test pro všechny a udělat z toho reklamní záležitost.

"Pokud dáme hru do rukou i dalším hráčům, budou mít různé připomínky a vlastní nápady, na kterých už buď pracujeme, nebo o nich víme. My potřebujeme něco jiného."

"Pro Brink jsme se rozhodli uspořádat pouze uzavřené betatesty, kterých se zúčastní hráči, kteří mají z betatestováním určité zkušenosti."

"V herním průmyslu je zvykem otevřít betu všem zájemcům, ale to je pouze marketingový nástroj, jakési demo. Podle mého by takové demo mělo být již plně funkční a bez chyb, což beta rozhodně nikdy není," dodal Ham.

Studio Splash Damage u svého posledního titulu nesoucí název Enemy Territory: QUAKE Wars pořádalo otevřené betatestování, u Brink se ale ničeho takého nedočkáme, jak řekl sám Richard Ham.

Tímto končí různé dohady a spekulace ohledně otevřeného betatestování FPS střílečky Brink, které vyvolal v loňském roce Paul Wedgwood, CEO Splash Damage. Ten na E3 2010 řekl, že o demoverzi uvažují.

Brink vyjde ve Spojených státech 17. května tohoto roku a 20. května v Evropě pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama