British GT DLC přináší 3 tratě
Assetto Corsa Competizione Novinka British GT DLC přináší 3 tratě

British GT DLC přináší 3 tratě

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Assetto Corsa Competizione dostalo DLC se třemi britskými tratěmi.

Reklama

Aktualizace: Konzolová verze British GT Pack DLC vyjde 28. dubna a bude v rámci Season Pass zdarma. V multi-class závodech můžete řídit GT4 auta pouze pokud vlastníte i GT4 Pack DLC.

Původní článek: Assetto Corsa Competizione na PC včera obdrželo patch v1.7.0 společně s DLC British GT Pack, které přináší trojici nových britských tratí ze šampionátu British GT, které doposud v Assetto Corsa Competizione chyběly: Donington Park, Oulton Park a Snetterton. Šampionát BGT se dále jezdí na Brands Hatch, Silverstone a také na belgickém Circuit de Spa-Francorchamps, které ve hře již jsou.

DLC British GT na konzole je slíbeno na konec jara (které končí 20. června). Stejně jako minulé DLC s tratí Imola, i tohle bude v rámci konzolového Season Pass zdarma. Verzi pro konzole nedělá přímo Kunos Simulazioni, ale hru na konzole naportovalo extérní studio D3T, kteří pracovali například na Mafia II Definitive edition. D3T nyní ve spolupráci s Kunos pracují na Assetto Corsa Competizione pro PS5 a XSS|X, která by měla vyjít ještě letos.

DLC British GT krom zmíněných tratí dále obsahuje 40 nových skinů (pro GT3 i pro GT4) na auta a 70 řidičů ze šampionátu 2019. Taktéž přidává British GT do herního módu Championship. A stejně jako ve skutečnosti i na těchto nových tratích budete moci závodit v multi-class šampionátu, kde spolu jedou vozy tříd GT3 i GT4. Bohužel DLC neobsahuje žádná nová auta a tak Mustang GT4s a Invictus Games Jaguar F-Type GT4 stále ve hře chybí.

Marco Massarutto, spoluzakladatel a výkonný ředitel studia Kunos Simulazioni, v rozhovoru pro GTplanet prozradil, že značka Assetto Corsa vydělala na Steamu již 55 miliónů eur a celkový příjem již přesáhl 100 milionů eur. A projevil velkou radost z toho, že se letos v Assetto Corsa Competizione pojede oficiální virtuální šampionát Fanatec GT World Challenge Powered by AWS:

  • 16.-18. dubna – 3 Hours of Monza – Autodromo Nazionale di Monza, Italy
  • 28.-30. května – Circuit Paul Ricard 1000km – Circuit Paul Ricard, France
  • 29. července - 1. srpna – Total 24 Hours of Spa – Circuit de Spa-Francorchamps, Belgium
  • 3.-5. září – 6 Hours of Nurburgring – Nurburgring, Germany
  • 8.-10. října – 3 Hours of Barcelona – Circuit de Barcelona-Catalunya
British GT DLC přináší 3 tratě
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama