Novinka Brutal Fate je novou střílečkou od tvůrce Brutal Doom

Brutal Fate je novou střílečkou od tvůrce Brutal Doom

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Nebudou chybět ani hektolitry krve a vnitřnosti.

Reklama

Fanoušci do frenetických stříleček a především do legendárního DOOMa (jehož si mimo jiné můžete zahrát i na těhotenském testu) jsou jistě seznámeni s moddem Brutal Doom, který tuto klasiku dělá ještě krvavější a...no prostě brutálnější.

Jeho autorem je Marcos "SGtMarkIV" Abenante, který aktuálně představil svůj další projekt, jímž je další "akčňárna" Brutal Fate.

Jak je evidentní, tak se Abenante příliš nebude vzdalovat od své komfortní zóny, kdy se opět jedná o zběsilou retro střílečku plnou krve. Příliš originální nebude ani příběh, jenž se točí kolem vesmírné kolonie, kterou přepadli mezidimenzionální démoni, jenž je přirozeně třeba vyhladit. Nicméně i tak to vypadá na tu správnou nenáročnou zábavu, která je občas jednoduše potřeba.

Brutal Fate je postaven na enginu GZDoom, což je upravená verze enginu z původního DOOMa, čímž by mohla být zajištěna poměrně slušná moddovatelnost.

Titul se v lednu 2021 podívá do předběžného přístupu na platformě Steam, kdy společně s tím se dočkáme i speciální demoverze. Plné vydání by mohlo následovat ke konci roku 2021, případně začátkem roku 2022, kdy se hra podívá i na GOG a Epic Games Store, s čímž bude i spojena podpora systémů Linux a Mac.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama