Brzy bychom se mohli něco dozvědět o Portal filmu
Half-Life Novinka Brzy bychom se mohli něco dozvědět o Portal filmu

Brzy bychom se mohli něco dozvědět o Portal filmu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Alespoň v to doufá producent J. J. Abrams, jehož tým dost komunikuje a spolupracuje se studiem Valve.

Reklama

Není to tak dávno, co J. J. Abrams, producent, scénárista a režisér v jedné osobě, potvrdil, že filmy na motivy Half-Life a Portalu stále žijí. O tom se dalo po třech letech od jejich oznámení snadno pochybovat, zvlášť když jsme se během těch tří let nedočkali žádných informací.

Abrams nyní v rozhovoru pro server IGN znovu potvrdil, že se na obou filmech stále pracuje. A že bychom se snad už brzy mohli něco dozvědět i filmu na motivy Portalu.

Příštý týden má dokonce Abrams a tým z jeho produkční společnostu Bad Robot v plánu setkání s lidmi z Valve. Tvůrci filmu jsou podle všeho hodně aktivní, a tak Abrams doufá, že o Portal filmu brzy uslyšíme. Navíc naznačuje, že na něm pracují lidé, kteří vážně ví, co dělají, a znají předlohu. Detaily děje však neznáme.

Jak se tedy zdá, nejdřív se dočkáme filmového Portalu a na Half-Life dojde později. Z určitého pohledu to dává smysl. Příběh Portalu, konkrétně jeho hrdinky Chell, je víceméně uzavřená záležitost, na které se dá stavět mnohem lépe než na Half-Life, jehož příběh zůstává už devátým rokem otevřený bez jakékoliv vidiny jeho brzkého dokončení. Jinými slovy, Half-Life je mnohem citlivější tématika než Portal.

V tuto chvíli každopádně platí, že o obou filmech nevíme nic konkrétního. Snad se tedy brzy aspoň v případě toho Portalu dozvíme něco o hereckém obsazení, scénáři nebo o režisérovi. V tuto chvíli je tváří obou snímků Abrams, který režíroval výborné filmy jako Star Trek (2009), Mission Impossible 3 nebo Star Wars: Síla se probouzí, ale to ještě neznamená, že se chopí režisérské sesle i v tomto případě. Já sám tipuji, že zůstane v úloze producenta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama