Brzy novinky a video z Quantum Break a Zaklínače 3
Quantum Break Novinka Brzy novinky a video z Quantum Break a Zaklínače 3

Brzy novinky a video z Quantum Break a Zaklínače 3

Michal Burian

Michal Burian

14

Nadějná Xbox One exkluzivita od autorů Alan Wake dá o sobě brzy vědět, stejně tak očekávaný Zaklínač 3.

Reklama

Quantum Break

Sam Lake z finského studia Remedy zveřejnil fotku sloužící jako teaser na nadcházející Xbox One exkluzivní titul s názvem Quantum Break. Tvůrci thrilleru Alan Wake hru představili s Microsoftem v loňském roce.

Moc jsme se toho ale nedozvěděli, natož viděli. To se má ale brzy změnit, Lake slíbil, že se velmi brzy dočkáme nového video s dalšími informacemi. Odhaduji to, že se tak stane nejpozději druhý týden v červnu v rámci E3.

Quantum Break nemá zatím stanovené datum vydání, šušká se o tom, že ho autoři Alan Wake a Max Payne dokončí až v roce 2015. V zásadě má jít o akční dobrodružství stírající hranice mezi hrou a televizi, a to integrací akčních scén a hraní hry do jednoho celistvého, jedinečným způsobem propojeného zážitku. Způsob, jakým hrajete hru, ovlivňuje herní projev a herní projev informuje o tom, jak hrajete hru.

Zaklínač 3

CD Projekt Red na E3 do Los Angeles doveze novou ukázku z očekávaného RPG Zaklínač 3. Demo by mělo mít 45 minut a ukáže novou scénu/sekvence. Záznam se určitě dostane i na internet, možná ho uvolní sám CD Projekt Red.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama