Brzy začíná beta Absolveru, přihlaste se
Absolver Novinka Brzy začíná beta Absolveru, přihlaste se

Brzy začíná beta Absolveru, přihlaste se

Michal Burian

Michal Burian

12

Testování začne 19. června na PC.

Reklama

Před necelým měsícem oznámilo vydavatelství Devolver Digital datum uvedení online bojovky Absolver na trh. Ve verzích pro PC a PlayStation 4 dorazí 29. srpna. Ještě předtím ale proběhne důležité testování. Do uzavřené bety se dostanou vybraní hráči, kteří se přihlásí na oficiálních stránkách. Registrace byly znovu otevřeny, tak pokud si chcete Absolver vyzkoušet a zjistit, co je to za hru, tak neváhejte, třeba budete mít štěstí a vývojáři vás vyberou.

Uzavřená beta bude spuštěna 19. června na PC. Bohužel nevíme, na jak dlouho. Hráči na PS4 si budou muset počkat na plnou verzi.

Absolver je první hra studia Slocap, které bylo založeno v roce 2015. Jde o online bojovku s RPG prvky zasazenou do říše Adal, kde se stanete maskovaným Prospectem. Tenhle člověk přijal posvátný slib a připojil se k elitnímu sboru bojovníků, kteří se starají o udržení stability ve světě. Budete prozkoumávat zapomenutá, respektive opuštěná místa říše Adal, kde budete bojovat. Během své cesty se budete učit nové bojové styly a útoky. Postupně se dostanete k lepším zbraním, schopnostem a celkové výbavě, včetně brnění. Bitvy mezi bojovníky mají být intenzivní a probíhat v reálném čase. Hodně bude záležet na tom, jak dobře máte svou postavu vybavenou, co se naučila a podle toho budete volit bojový styl.

Další informace bychom se měli dozvědět v neděli k večeru, od 19:00 našeho času má Devolver Digital historicky první tiskovou konferenci na E3 (Jízdní řád).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama