Brzy začne beta Evolve pro všechny tři platformy
Evolve Novinka Brzy začne beta Evolve pro všechny tři platformy

Brzy začne beta Evolve pro všechny tři platformy

Jan Kalný

Jan Kalný

5

Nedávno skončila Big Alpha kooperativní PvP Evolve a my už se můžeme chystat na betu, která proběhne na všech třech platformách, na které hra vyjde <strong>+ gameplay ze singleplayeru</strong>.

Reklama

Ať už hrajete na Xboxu One, PlayStationu 4 nebo počítači, brzo si budete moci znovu zahrát za lovce a příšery v betě Evolve. Ta sice začíná pro různé platformy v jiný den, ale společně skončí 19. ledna.

Ti z vás, kteří hrají na Xboxu One a mají Gold účet, budou mít možnost hrát už od 15. ledna. Beta navíc bude otevřená všem. Všechen úspěch, kterého v betě dosáhnete, bude ve finále převeden i do plné verze hry. Další ten, tedy 16., vyjde beta pro PC. Pokud jste byli pozvaní už do Big Alphy, máte k uzavřené betě už přístup. Pokud jste se ale náhodou do Big Alphy nedostali a máte v knihovně první díl Left 4 Dead nebo BioShock Infinite, budete se moci testování také zúčastnit. Bohužel ale úspěchy, které v PC betě získáte, nebudou převedeny do finální hry jako u Xbox One verze.

A konečně 17. se dočkají i hráči na PlayStationu 4. Potřeba ke hraní je jak PS Plus, tak předchozí účast v Big Alpha. Stejně jako u PC verze, všechny dosažené úspěchy se do finální hry nepřevedou.

Ve stejný den kdy začne beta pro PS4 se pouze pro Xbox odemkne nový herní mód Evacuation. Jde o dynamickou kampaň, jejíž zážitek je pokaždé jiný. Beta bohužel ale nenabídne offline mód a žádné odměny pro testery. HW požadavky pro PC verzi bychom se navíc měli dozvědět už brzo.

Závěrem ještě gameplay záběry ze singleplayeru.

Děkujeme Garriken za upozornění

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama