Bude mít komunita zájem o pokračování simulátoru Car Mechanic?
Novinka Bude mít komunita zájem o pokračování simulátoru Car Mechanic?

Bude mít komunita zájem o pokračování simulátoru Car Mechanic?

Michal Burian

Michal Burian

10

O druhém dílu se rozhoduje na Kickstarteru, kde tvůrci shánějí 20 tisíc dolarů.

Reklama

Různé simulátory jsou v dnešní době u hráčů hodně populární. Loni se na trhu objevil simulátor automechanika, kde jste měli za úkol odhalit závady na automobilu a ty následně opravit, případně vyměnit rozbité součástky. Kombinací hra nabízela opravdu hodně a byla hlavně detailní. Při výměně kola jste museli nejprve odšroubovat šrouby atd.

Hráčům se Car Mechanic Simulator 2014 hodně zamlouval, na Steamu má převážně velmi kladná hodnocení. Není tak divu, že jeho tvůrci se rozhodli pro pokračování. To půjde v duchu předešlého dílu, budete tedy opět opravovat auta. Jakmile si ale vyděláte dostatek peněz, budete se moci stát opravářem starých vozů a ty uvést opět do provozu, abyste je následně mohli prodat za mnohem více peněz nebo se stát sběratelem a pyšnit se unikátní sbírkou veteránů.

Probíhat to bude tak, že navštívíte aukci starých vozů a sami se budete moci rozhodnout, do kterého veterána investuje své peníze a hlavně čas. Oproti předešlému dílu tak nastane velká změna, budete se moci sami rozhodovat. Pochopitelně nebudou chybět ani obyčejné opravy, kdy k vám do servisu přijede nešťastný zákazník a poprosí vás, abyste mu opravili určitou část automobilu, která se mu nezdá. Vy musíte přijít na závadu a opravit ji, případně vyměnit součástku. Problém lze odhalit buď vizuálně, přes počítač nebo na testovací dráze, kde se závada vždy projeví.

Vývojáři podle svých slov naslouchají fanouškům a jsou vděčni za zpětnou vazbu z prvního dílu. Car Mechanic Simulator 2015 tak má být celkově lepším simulátorem automechanika s novými funkcemi, vozy a náhradními díly. K dispozici bude spousta nových součástek (prý více než 200 dílů), 16 zbrusu nových modelů aut, možnost rozšířit svou garáž a další věci.

Má to však jedno ale, aby nový simulátor automechanika mohl být dokončen, potřebují jeho tvůrci vybrat na Kickstarteru 20 tisíc amerických dolarů. V současné době mají dokončeno 70 procent hry a rádi by ji vydali v roce 2015. S pomocí hráčů se jim to povede dříve a hlavně budou moci postupně hru rozšiřovat o bezplatné aktualizace s dalším obsahem. Pokud se vybere více, tak zdarma dostanou hráči supersporty (Zonda, Veyron nebo Enzo), Hot Rod auta, japonské supersporty (Skyline a Supra) a třeba i klasiky ze 70 a 80 let.

Kompletní edici Car Mechanic Simulator lze koupit na Steamu do 2. února za 5,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama