Bude Modern Warfare 3 prequel?
Call of Duty Novinka Bude Modern Warfare 3 prequel?

Bude Modern Warfare 3 prequel?

Michal Burian

Michal Burian

23

Nejmenovaný zdroj fanouškovské stránce prozradil, že studio Infinity Ward pracuje na dalším Call of Duty, který bude sloužit jako prequel prvního Modern Warfare.

Reklama

Call of Duty 4: Modern Warfare vyšlo v listopadu roku 2007, o dva roky později se hráči dočkali pokračování v podobě šestého dílu Modern Warfare 2. Podle nejmenovaného zdroje se v restrukturovaném tvůrčím studiu Infinity Ward pracuje na dalším dílu.

Ten by měl nabídnout příběh, jenž se bude odehrávat před událostmi, kterých jsme byli svědky v Call of Duty 4: Modern Warfare. Znamená to tedy, že díl bude zaměřen na fanouškovskou základnu Modern Warfare série, která se dozví, jak se Ghost stal členem tajné skupiny Task Force 141. Což vylíčil i nedávný komiks od Davida Laphama, jenž doprovázel vydání Modern Warfare 2.

Dále jsme se dozvěděli, že se hra bude odehrávat ve stejné lokalitě, jako Modern Warfare 2, s tím detailem, že se na celou situaci podíváme z úplně jiného úhlu - měli bychom hrát za samotného Ghosta.

Zdroj tvrdí, že nové Call of Duty od Infinity Ward nemusí vyjít v aktuálním kalendářním roce a že ho nemusí pohánět nový engine. Což se dalo předpokládat – prequel bude pohánět upravená verze již vyvinutého enginu.

Výše zmíněným informacím napomáhají také samotní zaměstnanci Infinity Ward. Ti údajně v loňském roce měli pro Activision na listopad letošního roku chystat Modern Warfare 3, které bylo následně zamítnuto kvůli soudním tahanicím s bývalými šéfy a zakladateli studia (Vincent Zampella a Jason West). Je tedy dost pravděpodobné, že vydavatelství změnilo strategii a nechystá se třetí díl, ale zmíněný prequel.

Nejmenovaný zdroj již dříve prozradil několik informací a název nejnovějšího Call of Duty: Black Ops. Dá se tedy předpokládat, že si zdroj informace nevycucal jen tak z prstu.

Máte chuť na prequel?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama