Bude se GTA 5 odehrávat v pěti městech s pěti hrdiny?
GTA 5 Novinka Bude se GTA 5 odehrávat v pěti městech s pěti hrdiny?

Bude se GTA 5 odehrávat v pěti městech s pěti hrdiny?

Michal Burian

Michal Burian

30

Nasvědčuje tomu prý slovo FIVE v oficiálním logu hry.

Reklama

Na internetu se začíná proslýchat, že Rockstar pro pátý díl gangsterské akce GTA vytváří pět různých měst, kde se bude odehrávat pět příběhů. Dočkat bychom se totiž měli velmi zajímavého konceptu hry, kdy se v každém městě seznámíme s jiným hlavním hrdinou. Spekulace prý pochází od velmi důvěryhodného zdroje, jenž informace prozradil na oficiálním fóru série. Všemu nahrává i fakt, že Rockstar zprávu po pár hodinách smazal.

Pro úplnost dodejme, že výše zmíněnou informaci naznačil nedávno portál Kotaku. Tomu údajně anonymní zdroj prozradil, že by hráč v GTA 5 měl narazit hned na několik hratelných hrdinů.

Z dřívějších neoficiálních zpráv dále vyplívá, že hra bude zasazena do moderního Los Angeles, o němž se začalo spekulovat ještě před oficiálním oznámením pátého dílu. Není tedy divu, že si někteří hráči myslí, že se dočkáme buďto propojení několika velkých měst v Americe nebo vzpomínkového stylu. To by třeba znamenalo, že bychom se podívali do moderního i historického Los Angeles. Tvůrci by mohli vycházet z detektivky L.A. Noire.

O něco chytřejší bychom mohli být ve středu, kdy má světlo světa spatřit první oficiální trailer. Podle oficiálních stránek se tak stane za:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama