Bude se nový Fallout jmenovat Shadow of Boston?
Fallout 4 Novinka Bude se nový Fallout jmenovat Shadow of Boston?

Bude se nový Fallout jmenovat Shadow of Boston?

Michal Burian

Michal Burian

30

Bethesda si koncem října u německého patentovaného úřadu podala ochrannou známku pro Fallout: Shadow of Boston. <strong>Tak z toho nic nebude</strong>.

Reklama

Aktualizace: Bethesda na Twitteru napsala, že trademark v Německé databázi je podvod.

Původní zpráva

Jak to tak vypadá, nový díl populární RPG série Fallout by se mohl odehrávat v Bostonu. Člen NeoGAF fóra zjistil, že si společnost Bethesda u německého patentovaného úřadu podala žádost o ochrannou známku pro Fallout: Shadow of Boston. Známka má Bethesdě zajistit, že se tak nebude jmenovat žádný produkt týkající se videoher a TV herních show.

Není to poprvé, co se mluví o TV show podle Falloutu. V lednu 2013 Bethesda požádala o ochrannou známku pro Fallout, která se týkala televizního programu zaměřeného na post-apokalyptický svět.

Fallout: Shadow of Boston zatím nenalezneme v United States Patent & Trademark. Zahraniční novináři se obrátili s dotazem na Bethesdu, zatím ale nedostali žádnou odpověď.

Připomeňme, že v srpnu 2012 byli zaměstnanci Bethesdy spatřeni v Bostonu a jeho bezprostředním okolí jak si fotí různá místa. Následovala řada spekulací a domněnek, včetně informací od Kotaku. Tamní server měl získat důvěrné detaily, že se Fallout 4 bude skutečně odehrávat v Bostonu.

Posledním titulem ze série Fallout byl v roce 2010 Fallout: New Vegas, který mělo na starost studio Obsidian Entertainment. a zavedlo nás do post-apokalyptického Las Vegas. Jeho předchůdce, Fallout 3, od Bethesda Game Studios se odehrávat ve Washington DC a jeho okolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama