Bude The Division proti pirátství chránit Denuvo?
Novinka Bude The Division proti pirátství chránit Denuvo?

Bude The Division proti pirátství chránit Denuvo?

Michal Burian

Michal Burian

59

Ochrana, s kterou mají warezáci velké problémy.

Reklama

Herní společnosti proti pirátství svých titulů stále častěji využívají ochranu Denuvo. Rakouská firma Denuvo Software Solutions GmbH vytvořila protipirátskou ochranu, která se s každou novou hrou zdokonaluje. Pirátské skupiny mají potom velké problémy měnící procesy prolomit. Díky tomu dlouho trvalo, než byla ochrana zdolaná u her FIFA 15, Dragon Age: Inquisition a Lords of the Fallen. S příchodem konce loňského roku se ale objevila nová verze Denuvo, která nebyla dosud prolomena u her FIFA 16 a Just Cause 3. První jmenovaný titul vyšel už v září, zatímco Just Cause 3 teprve v prosinci.

Dle nejnovějších informací bude Denuvo chránit i nadcházející taktickou akci The Division od Ubisoftu. Šlo by přitom o vůbec první gamesu od Ubisoftu, která by využila Denuvo. Dříve tento software zvolily akorát společnost EA (FIFA 15, FIFA 16, Dragon Age: inquisition a Battlefield: Hardline), Warner Bros (Batman: Arkham Knight a Mad Max), Konami (Metal Gear Solid V: The Phantom Pain), Square Enix (Just Cause 3) a City Interactive (Lords of the Fallen).

Malý počet her je zapříčiněn hlavně cenou za Denuvo.

Důkaz o Denuvo v The Division našli sami hráči, kteří si již mohli stáhnout PC betu.

Je ale otázkou, zda tomu tak skutečně bude. Zatím totiž je v The Disivion hlavně Uplay, jak dokazuje tento obrázek (thx Ondrej_V).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama