Budoucnost série Assassin's Creed bude odhalena v září
Novinka Budoucnost série Assassin's Creed bude odhalena v září

Budoucnost série Assassin's Creed bude odhalena v září

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

28
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na dnešní akci se nakonec nový Assassin's Creed neukázal.

Reklama

Aktualizace: Na akci Assassin's Creed Celebration Livestream se nový díl této série nakonec neukázal. Ubisoft ale oznámil, že budoucí směřování série odhalí na další speciální akci, která proběhne někdy v září.

Původní novinka: Ubisoft prostřednictvím svých sociálních sítí z čista jasna oznámil živé vysílání, které bude věnováno pouze sérii Assassin's Creed. Akce nazvaná jednoduše Assassin's Creed Celebration Livestream proběhne už dnes od 18:00 na oficiálním YouTube/Twitch kanále Ubisoftu.

Obsah akce je prozatím zahalen tajemstvím. Leccos si ale můžeme domyslet ze starších informací, spekulací a náznaků. Nebylo by příliš překvapivé, kdyby se na akci ukázal chystaný dodatečný obsah pro titul Assassin's Creed: Valhalla, na který Ubisoft nezapomíná ani více než rok a půl po vydání.

Tím vůbec největším oznámením by ale mohl být spekulovaný menší samostatný díl, který by měl vyjít ještě letos nebo začátkem příštího roku. S informacemi o tomto projektu přišel jako první v únoru letošního roku respektovaný novinář Jason Schreier ve svém článku pro magazín Bloomberg.

Schreier tehdy přišel s informací, že titul původně vznikal jako rozšíření pro Valhallu a v samostatný díl se vyprofiloval až později v průběhu vývoje. Co do rozsahu má jít v porovnání s jinými díly o menší hru lineárnějšího charakteru s důrazem na stealth, pomocí které se chce Ubisoft vrátit ke kořenům série a zároveň vyplnit mezeru před vydáním plnohodnotného velkého live service dílu s označením Infinity.

Budoucnost série Assassin's Creed bude odhalena v září
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama