Budoucnost světa Deus Ex
Deus Ex Novinka Budoucnost světa Deus Ex

Budoucnost světa Deus Ex

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

24

Eidos Montreal ohlásil vydání režisérské verze DXHR na 25. říjen a prozradil práce na další hře pro PC a next-gen konzole.

Reklama

David Anfossi, producent a šéf studia Eidos Montreal, dneska na oficiálním blogu prozradil, že pracují hned na několika hrách včetně hry Thief, jejíž vydání se blíží.

Kromě toho po 18-ti měsících dokončili i "vylepšenou" verzi Deus Ex: Human Revolution, která se honosí přízviskem "Director's Cut" a v evropském regionu vyjde 25 .října pro PC, Xbox 360, PS3 a Wii U. Tato verze hry bude podporovat speciální možnosti ovládání pomocí SmartGlass (aplikace pro tablety), Wii U Gamepadu či PlayStation Vita.

Ovšem to nejdůležitější je oznámení konceptu či spíše jakéhosi prostředí "Deus Ex: Universe", jehož účelem je vytvořit neustále se měnící herní prostředí na mnoha různých platformách. Čímž rovnou prozradili, že tým zodpovědný za Human Revolution pracuje na nové hře pro PC a next-gen konzole.

Kromě hlavní hry, která uvede DX Universe do pohybu se chystají i další hry pro mobily a tablety, knihy, komiksy atd.

A jako bonus zveřejnili koncept z nové hry, který představuje gheto-město, které vzniklo dobrovolnou segregací různých tříd. Lidé v různých třídách upravili své prostředí dle svých potřeb a možností v nostalgii po jejích ideální Kyber Renesanci. Tato temná a dystopická vize udává tón věcí v Deus Ex.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama