Bungie vytváří nový engine pro svůj připravovaný projekt
Halo Novinka Bungie vytváří nový engine pro svůj připravovaný projekt

Bungie vytváří nový engine pro svůj připravovaný projekt

Roman Bičan

Roman Bičan

7

Bungie, stvořitelé výborné série multiplayerových her Halo, pracují na zcela novém enginu. Na něm pak spolu s Activision chtějí postavit svůj nový projekt.

Reklama

Bungie se rozloučilo se sérií Halo opravdu důstojně. Nejnovější díl s podtitulem Reach sbírá vysoká hodnocení v recenzích po celém světě a hráči jsou již natěšeni na samotné hraní. Ostatně, dnes startují prodeje po celé planetě. Naši recenzi, která shrnuje pouze singleplayerovou část, si již můžete přečíst zde. Nyní však Bungie směřuje všechny své síly do vývoje zcela nového enginu, na němž poběží jejich chystaný titul (potažmo série) pod záštitou Activision. Autoři jej prý již dokončují.

"Práce nám jde od ruky a jsme ve studiu dobře naladěni. Chceme vytvořit vlastní hru, do níž chceme implantovat vlastní technologie. Tohle od nás očekávejte teď a v blízké budoucnosti," řekl komunitní manažer Brain Jarrard.

Více informací o novince zatím není známo. Pokud se však toho ujímá Bungie, můžeme očekávat pořádnou hitovku. Doufejme, že co nejdříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama