Burnout Paradise Remastered na Switch
Burnout Novinka Burnout Paradise Remastered na Switch

Burnout Paradise Remastered na Switch

Michal Jonáš

Michal Jonáš

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Po 15 letech se série Burnout znovu objeví na konzoli od Nintenda.

Reklama

Začalo to všechno dobře, protože první dva díly slavné arkádové závodní série Burnout se vždy po roce od premiéry na PS2 naportovaly i na Nintendo GameCube (GC). První Burnout vyšel na GC v roce 2002 a druhý Burnout : Point of Impact o rok později. Potom vyšlo ještě dalších šest titulů značky Burnout, ale na Nintendo se dostal již jen jediný: čtvrté „kapesní” dějství Burnout Legends na Nintendo DS (a PSP) v roce 2005. Od té doby nic.

 

Burnout Paradise Remastered na Switch

 

Až letos se dalšího burnoutu dočká aktuální Nintendo Switch, protože anglické studio Stellar Entertainment nyní vyrábí Burnout Paradise Remastered i ve verzi pro SW. Jestli si pamatujete, tak to je studio, které stojí za zmodernizovaným Burnoutem Paradise z roku 2018 pro PC, PS4 a X1, přičemž jeho osazenstvo tvoří bývalí zaměstnanci duchovního otce burnoutu, Criterion Games.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=V6FxvqAjT64[/embed]

 

Burnout Paradise Remastered pro SW má plně odpovídat dřívější edici pro silnější konzole a počítače, však si nalistujte naši podrobnou recenzi (8/10) a dozvíte se o této skvělé hře vše potřebné. Verze pro SW tak obsáhne úplně všechny přídavky, co kdy byly vydány, a poběží v 60 FPS. K dispozici bude i online multiplayer až pro 8 hráčů, nebo lokální na střídačku (Hot Seat) pro stejný počet. Hra nemá ještě přesné datum vydání, měla by vyjít v průběhu letoška.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama