Byla to chyba, komentuje Kotick absenci Call of Duty na Switchi
Call of Duty Novinka Byla to chyba, komentuje Kotick absenci Call of Duty na Switchi

Byla to chyba, komentuje Kotick absenci Call of Duty na Switchi

Filip Svoboda

Filip Svoboda

10
Platformy Nintendo Switch Switch

S pomocí Microsoftu má být možné CoD přinést na Nintendo.

Reklama

Bobby Kotick, šéf Activision Blizzardu, vysvětloval u soudu ve věci nákupu firmy Microsoftem, proč nevychází v současnosti Call of Duty na Nintendo Switch a zda je reálné, aby Microsoft dostál po uzavření akvizice svému závazku přinést sérii na konzoli od Nintenda.

Kotick přiznal, že před příchodem Switche uvažoval Activision, že na něj Call of Duty bude vydávat. Koneckonců hry ze série vycházely předtím na Wii a Wii U. Nakonec se ale rozhodl, že tomu tak nebude. „Špatně jsem se rozhodl. Když jsem viděl prototyp Switche, byl jiný... Myslel jsem si, že Wii je nejúžasnější videoherní systém, jaký byl kdy vytvořen. (...) Nemyslel jsem si, že [Switch] bude úspěšný,“ popisuje.

Šéf Activision Blizzardu dále souhlasil s tím, že týmy Activisionu a Microsoftu dokáží přinést Call of Duty na Switch. Věří zároveň, že půjde o skvělé hry, přestože kvůli hardwarovým omezením nebudou totožné jako na Xboxu a PlayStationu.

V neposlední řadě Activision v odtajněné komunikaci avizoval, že předpokládá vytvoření „něčeho zajímavého pro next-gen Switch“ a dává tak najevo zájem o platformu japonského vydavatele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama