Bývalí autoři Zaklínače pracují na AAA fantasy RPG
Novinka Bývalí autoři Zaklínače pracují na AAA fantasy RPG

Bývalí autoři Zaklínače pracují na AAA fantasy RPG

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dozvídáme se první detaily.

Reklama

Na internet unikly první detaily o chystané AAA hře od bývalých vývojářů Zaklínače a Cyberpunku 2077, kteří po odchodu z CD Projektu založili vlastní studio s názvem Rebel Wolves. V čele před necelými dvěma roky založeného týmu stojí herní ředitel třetího Zaklínače Konrad Tomaszkiewicz, ke kterému se v uplynulých měsících postupně přidali další bývalí členové CD Projektu.

Podle nově zveřejněného úniku, který pochází od insidera s přezdívkou Kurakasis, hra ponese název Dawnwalker: Origins. Z pohledu žánru má jít o příběhové RPG zasazené do úplně nového fantasy univerza s temným podtextem. Hra se má soustředit na zážitek čistě pro jednoho hráče a vyjít na PC i konzole. Insider dále uvádí, že má studio v plánu vytvořit celou ságu a přinést revoluci v RPG žánru.

V rámci rozsahu má ale Dawnwalker: Origins nabídnout v porovnání se třetím Zaklínačem o něco skromnější zážitek, který je přirovnáván k rozměrům datadisku O víně a krvi. V současnosti má vývoj vstupovat do fáze alfy. Samotné studio, která má tvořit zhruba 100 vývojářů, je finančně podporováno vydavatelstvím NetEase. Kromě výše zmíněných informací Kurakasis zveřejnil také několik níže přiložených konceptů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama