Bývalí vývojáři CD Projektu a FromSoftwaru představili hned dvě ambiciózní hry
Novinka Bývalí vývojáři CD Projektu a FromSoftwaru představili hned dvě ambiciózní hry

Bývalí vývojáři CD Projektu a FromSoftwaru představili hned dvě ambiciózní hry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na své si přijdou fanoušci RPG, soulsovek i akčních adventur.

Reklama

V roce 2022 bylo v polské Varšavě založeno další větší studio s názvem Mighty Koi. Tým je z části tvořen bývalými zaměstnanci studií jako CD Projekt RED, FromSoftware, Ubisoft, Konami či Wargaming. Před nedávnem zformovaný tým představil hned dva chystané projekty.

První titul nese název The Night Wanderer a čerpá z knižní předlohy od polského spisovatele Jaroslawa Grzedowicze. Žánrově půjde o akční soulslike RPG, které bude dle autorů sázet především na náročný soubojový systém, kombinaci fantasy a sci-fi a hlavního hrdinu se silnou osobností. Hra se v současnosti nachází ve fázi předprodukce a míří na PC i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Druhým představeným titulem je akční adventura s názvem Thorgal. Ta vychází ze stejnojmenné komiksové série, za kterou stojí spisovatel Jean Van Hamme a kreslíř Grzegorz Rosiński. Vývojáři hru popisují jako dobrodružnou adventuru s RPG prvky, ve které se hráč ujme vikinského válečníka Thorgala.

I v případě tohoto projektu si ale na vydání zřejmě delší čas počkáme. Samotné studio se podle všeho v současnosti ještě formuje a postupně rozrůstá. Z pohledu rozsahu vývojáři oba projekty označují jako AA+/AAA tituly. Níže se můžete podívat na premiérové ukázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama