Bývalý prezident Rockstaru North přibližuje nový projekt
Novinka Bývalý prezident Rockstaru North přibližuje nový projekt

Bývalý prezident Rockstaru North přibližuje nový projekt

Michal Burian

Michal Burian

2

Cílem je vytvořit platformu, u které se hráči budou bavit a budou bavit ostatní. Má stírat hranice mezi realitou a simulovaným světem.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali, že si Leslie Benzies, ex-prezident Rockstaru North, založil několik nových firem. Jedna z nich je určena pro vývoj videoher. Co má muž, který měl prsty v Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Max Payne nebo v multiplayerové části GTA Online, za lubem?

Nová hra od bývalého prezidenta studia Rockstar North má být novou platformou, u které se budou hráči bavit a bavit ostatní, v otevřeném světě. Zároveň má nová hra stírat hranice mezi realitou a simulovaným světem. Pracovní název je “EVERYWHERE”, vypovídat má o vizi a možnostech růstu. Podívejte se na oficiální stránku.

Leslie Benzies do svého nového studia přetáhl několik talentovaných vývojářů z Rockstaru, včetně Colina Entwistlea a Matthewa Smitha. Při vývoji využívají technologii Amazon Lumberyard, která si bere základy z CryEnginu. Engine od Cryteku ale rozvijí. Nedávno na něj přešel i ambiciózní vesmírný simulátor Star Citizen.

Projekt by neměl být nic malého, vypovídají o tom informace, že vývoj probíhá v anglickém Edinburghu, Skotsku a Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama