Bývalý šéf Blizzardu obhajuje cenu PS5 Pro
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Novinka Bývalý šéf Blizzardu obhajuje cenu PS5 Pro

Bývalý šéf Blizzardu obhajuje cenu PS5 Pro

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

23
Platformy PlayStation PlayStation 5

Řada hráčů podle něj zaplatí pouze polovinu ceny.

Reklama

Minulý týden se nesl ve znamení představení konzole PlayStation 5 Pro. Kromě samotného hardwaru vyvolala vášnivou diskuzi především cena, která byla stanovena na 700 dolarů, respektive 800 eur. V České republice se počítá s cenou 20 290 Kč, která se však vzhledem k vývoji kurzu může do vydání ještě lehce změnit. 

Právě k ceně konzole se na sociální síti X vyjádřil bývalý šéf Blizzardu Mike Ybarra. Podle jeho názoru je nutné o PS5 Pro přemýšlet jako o nepovinném upgradu pro stávající majitele základní PS5. Ybarra v této souvislosti zmiňuje pravděpodobný prodej základního PlayStationu za zhruba 350 dolarů v obchodech jako GameStop a následný nákup PS5 Pro. 

V takovém případě by tedy náklady na pořízení nové konzole nebyly 700 dolarů, ale „pouze“ 350 dolarů, což může pro řadu hráčů představovat o poznání schůdnější variantu. Ybarra zároveň dodává, že si celá řada uživatelů bezesporu nadále vystačí se základní verzí PlayStationu 5, přičemž zmiňuje už několik let prodávaný Xbox Series S, který si rovněž našel své věrné příznivce.

Jak plánuje se stávající konzolí a případným upgradem na PS5 Pro naložit vy? Dejte nám vědět v komentář nebo prostřednictvím níže přiložené ankety.

ANKETA: Plánujete přechod na PS5 Pro?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama