Cabela´s Dangerous Hunts 2011 oznámeno
Novinka Cabela´s Dangerous Hunts 2011 oznámeno

Cabela´s Dangerous Hunts 2011 oznámeno

Michal Maliarov

Michal Maliarov

1

Nedávno jste se u nás mohli dočíst o lovecké hře Cabela´s North American Adventures, kterou chystá Activision. Nyní v tomto trendu pokračuje a oznamuje druhou hru z této řady, která však bude více akční a „dospělá“.

Reklama

Cabela´s Dangerous Hunts 2011vypráví dramatický příběh o přežití a o smrtelných střetnutích lovce a dravců. Vše s využitím technologie Top Shot Elite, prvního bezdrátového ovládače svého druhu.

Top Shot Elite, který pochází od autorů kytarových ovladačů pro sérii Guitar Hero, má redefinovat způsob, jakým se hrají FPS hry. Verze pro PS3 a Xbox360 bude využívat bezdrátovou technologii s taktem 2.4 GHz, senzorem a vysoce citlivou kamerkou. Verze pro Wii tuto technologii rovnou integruje do WiiMote a nunčaku. Součástí této technologie je hledáček s červenou čočkou, který dává hráči zcela nový pohled na prostředí, odhaluje stopy krve a zvířat jako takových. Top Shot Elite také obsahuje pumpovací technologii pro využití ovladače jako brokovnice a nastavitelný držák.

Samotný příběh a scénář hry má na starosti Brad Santos. Titul vypráví příběh Colea Rainsforda, který se připojuje ke svému otci a vydává se na africké safari, lovit divokou zvěř terorizující tamní osídlení. Brzy se však cosi zvrtne a lovci se budou muset soustředit pouze na své umění a instinkt, aby přežili. Hra by měla nabídnout i jakousi odnož multiplayeru.

„Cabela´s Dangerous Hunts 2011 je kompletní zážitek. Nikdo nenabízí natolik intenzivní hratelnost a natolik skvělé ovládání,“ řekl David Oxford z Activision.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama