Call of Duty 8 inspirováno skutečnými událostmi
Call of Duty Novinka Call of Duty 8 inspirováno skutečnými událostmi

Call of Duty 8 inspirováno skutečnými událostmi

Michal Burian

Michal Burian

12

Osmý díl válečné série Call of Duty by měl vyjít příští rok. Na starost ho má studio Sledgehammer Games, které prostřednictvím twitteru vypouští první náznaky.

Reklama

Glen Schofield, jeden ze zakladatelů Sledgehammer Games týmu, na svém twitteru uvádí, že jejich připravovaný Call of Duty díl bude obsahovat situace, s nimiž se setkávají nebo setkali skuteční vojáci. Podle všeho se změní jména vojáků a pravděpodobně se bude celá zápletka odehrávat na trochu jiném místě, příběh však zůstane, což je hlavní.

Osmý díl Call of Duty bude tedy silně inspirován skutečnými událostmi, a to mají dnešní hráči hodně rádi. Bude se opět jednat o akci viděnou z pohledu první osoby, která by mohla mít hororovou atmosféru, poněvadž studio Sledgehammer Games je složeno převážně z bývalých zaměstnanců Visceral Games, autorů Dead Space či Dante's Inferno.

K tomu Schofield dodal, že Call of Dudy 8 bude mít lepší zvukovou kulisu, než jakou vytvořili u prvního Dead Space. Připomínáme, že Dead Space získal mnoho ocenění právě za skvěle zpracované zvuky.

Zmíněný díl by měl vyjít v roce 2011. O rok později by mělo vyjít CoD z dílen Infinity Ward, tvůrců Modern Warfare 2. V letošním roce se však dočkáme klasického Call of Duty s podtitulem Black Ops, na němž tvrdě pracuje Treyarch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama