Call of Duty: Advanced Warfare je nejprodávanější hra roku na konzole
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka Call of Duty: Advanced Warfare je nejprodávanější hra roku na konzole

Call of Duty: Advanced Warfare je nejprodávanější hra roku na konzole

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

24

Hned poté následuje sci-fi střílečka Destiny

Reklama

Activision se pochlubili, že Call of Duty: Advanced Warfare a Destiny jsou nejlépe prodávané hry na konzole za tento rok. Tyto zjištění provedla agentura NDP Group.

„Podle dat, je Call of Duty nejprodávanější hrou roku, Destiny nejlépe prodávaná nová značka roku a Skylanders dětská hra roku, " pochlubil se Hirhsberg, CEO Activisionu. „Jsme rádi, jakou mají hráči odezvu vůči Call of Duty, Destiny a Skylanders: Trap Team. Očekávejte příští rok skvělý nový obsah v obchodech." Není se moc čemu divit, Call of Duty každý rok boří rekordy v prodejnosti a chlubí se velkými čísly svých prodejů.

Ovšem i přes stále velké prodeje zaznamenalo Call of Duty pokles prodejů o 27% oproti předchozímu roku. A i minulý rok byly prodeje oproti svým předchůdcům menší. Navíc také analytici tvrdí, že Ghosts se neprodávali tak dobře jako Black Ops. Už nějakou dobu se ví, že popularita Call of Duty je menší a menší. Minulý rok to Activision shazovalo na přechod na nové konzole, i když pravda je spíše někde jinde.

Call of Duty: Advanced Warfare se rovněž stalo nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii, což first-person střílečku pasuje na krále letošních Vánoc. Na druhém místě FIFA 15, kterou následuje Grand Theft Auto V, Far Cry 4, Assassin’s Creed: Unity, The Crew a Destiny.5

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama